пʼятницю, 13 липня 2018 р.


Як отримати кошти і придбати сільгосптехніку за 10 днів: досвід селища Сірогози Херсонської області

Завдяки доступним кредитним програмам ПриватБанку аграрії Херсонщини отримали можливість отримувати кошти за досить короткий час. Улітку 2018 року фермерське господарство “Вєлєс” із селища Сірогози Нижньосірогозького району скористалося програмою “Лізинг сільгосптехніки” - від часу подання заявки до фінансування та придбання техніки минуло лише 10 днів. Підприємство спеціалізується на вирощуванні зернових та технічних культур.


“У нашого господарства виникла потреба купівлі комбайну та жатки, - говорить керівник ФГ “Вєлєс” Володимир Тишковський. - Ця техніка дійсно дуже необхідна для якісного вирощування і збирання врожаю, але досить високовартісна. Фінансова підтримка ПриватБанку виявилася більше ніж актуальною і швидкою - ми були приємно здивовані тим, наскільки мало такого корисного зараз часу було витрачено на оформлення документів”.

ПриватБанк кредитує українських сільгоспвиробників вже за трьома програмами пільгового фінансування: “АгроКУБ”, “Лізинг сільгосптехніки” та “Агросезон”. Окрім цього, ПриватБанк є уповноваженим банком з компенсації з держбюджету до 40% вартості придбання сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва.

Програма “Лізинг сільгосптехніки надає аграріям відчутних переваг. Термін лізингу становить 5 років, сума – від 250 тис. до 300 млн гривень. У Херсонській області проект реалізують як малі фермерські господарства, так і потужні агропідприємства.

Банк активно надає лізинг для оновлення основних засобів виробництва, а також видає кредити для поповнення обігових коштів.

На сьогоднішній день рахунок у ПриватБанку мають близько 1000 сільгоспвиробників Херсонщини - підприємців та юридичних осіб. ПриватБанк забезпечує повний комплекс рішень для агробізнесу.

Детальніше про умови кредитування сільгоспвиробників можна дізнатися, замовивши зустріч зі спеціалістом банку за безкоштовним номером 3700 або на сайті банку.

Немає коментарів:

Дописати коментар