вівторок, 10 листопада 2015 р.

Херсонська філія ПриватБанку збільшує обсяги продажів авто

Херсонська філія ПриватБанку у вересні реалізувала 10 автомобілів, а у жовтні суттєво збільшився попит на послугу “Викуп авто”- за її допомоги кожен бажаючий здійснює безкоштовну оцінку залізного коня у режимі онлайн. На спеціалізованому сайті PlanetAvto можна отримати інформацію про вартість авто, а також роздивитися виставлені на продаж нові та автівки з пробігом.



“Викуп авто” - це нова послуга, згідно з якою банк викуповує автомобілі віком до 20 років, а кошти від продажу старого авто зараховуються як аванс за новий автомобіль або перераховуються на карту клієнта. Як повідомляє прес-служба банку, послуга є безкоштовною, при цьому кошти можуть виплачуватися безпосередньо клієнту або зараховуватися до суми придбання іншого авто.

- Точна оцінка автомобіля визначається після проходження безкоштовного огляду на СТО - партнерах ПриватБанку, - розповідає старший спеціаліст із продажу автомобілів Херсонської філії ПриватБанку Олександр Власенко. - Для того щоб відвідати СТО, потрібно провести попередній запис на сайті або за телефоном у менеджера.

На сайті PlanetAvto представлені автомобілі з усіх регіонів країни - тому кожен клієнт може вибрати для себе саме ту пропозицію, яка йому підходить найбільше. Ви можете стати учасником аукціону конфіскованих авто або подати заявку на автокредит з мобільного телефону. Дуже зручним на сайті є відеоогляд автівок, що значно полегшує Ваш вибір.

Сьогодні Херсонська філія ПриватБанку пропонує заставне майно за цінами, нижчими за ринкові. ПриватБанк має найбільший в Україні майданчик автомобілів з пробігом - тут можна не тільки вибрати автомобіль будь-якої марки, але й здійснити на ньому тестову поїздку. Продаж можливий за готівку і в розстрочку. Строк кредитування – до 5 років, мінімальний початковий внесок – 15% від вартості автомобіля. При цьому кредити оформляються як для фізичних, так і для юридичних осіб - на однакових умовах.

Зараз на сайті PlanetAvto представлено близько 1000 автомобілів. Щодня сайтом користуються більше 2 тисяч відвідувачів, а щомісяця через автосалон продається понад 300 автомобілів.

Немає коментарів:

Дописати коментар