пʼятницю, 27 листопада 2015 р.

ПриватБанк нагадує херсонцям про період великих знижок в інтернет-магазинах

В інтернет-магазинах США настає щорічний період великих знижок: 27 листопада очікується "Чорна п'ятниця", а 30 листопада  - "кіберпонеділок". Зручно та швидко здійснити купівлі в Інтернеті можна за допомоги спеціального «Магазину» ПриватБанку - у Херсоні він працює в головному регіональному відділенні на проспекті Ушакова, 43.



Під час розпродажу в інтернет-магазинах США можна придбати абсолютно всі товари: одяг, взуття, нижню білизну, постільні приналежності, усе необхідне для активного відпочинку, спорту, туризму, товари для дому, дрібну та велику побутову техніку, електроніку і багато іншого. Уважно стежити за знижками та акціями можна на сторінці “Магазину” у мережі Фейсбук.

Досвідчені ринкові експерти виділяють топ-5 переваг «Магазину»:
- фахові консультації та широкий вибір найцікавіших пропозицій інтернет-магазинів;
- приємні бонуси за купівлі для кожного клієнта, у т. ч. можливий cashbаck до 6%;
- можливість придбати товар у кредит за допомогою сервісу «Оплата частинами» (безвідсотковий кредит до 24 міс.), кредитної картки «Універсальна» або розстрочки на картку;
- доставка безпосередньо в «Магазин» – за бажанням клієнта;
- гарантія ПриватБанку на повернення або обмін товару, що придбано на рекомендованих сайтах-партнерах, у т. ч. іноземних.

Херсонська філія ПриватБанку звертає увагу клієнтів на те, що безпосередньо з інтернет-магазинів США в Україну доставляються далеко не всі товари - для цього необхідно скористатися послугами форвардінгових компаній. Експерт інтернет-продажів у «Магазині» ПриватБанку допоможе також прорахувати вартість доставки.

У Херсоні такий «Магазин» був створений 26 серпня 2015 року у Центральному відділенні ПриватБанку на проспекті Ушакова, 43. Менше ніж за півтора року він став вельми популярним - тільки за останні три місяці сервісом “Магазин” в обласному центрі скористалися більше 350 покупців.

Немає коментарів:

Дописати коментар