четвер, 5 листопада 2015 р.

ПриватБанк починає виплати коштів вкладникам банку «Капітал»

З 4 листопада ПриватБанк як агент Фонду гарантування вкладів фізичних осіб починає виплати коштів вкладникам неплатоспроможного банку АКБ «Капітал». Як ідеться в офіційному повідомленні фонду, виплати коштів будуть здійснюватися через відділення ПриватБанку в період з 4 листопада до 14 грудня 2015 року.

За даними прес-служби ПриватБанку, отримати кошти можна в будь-якому з 2 497 відділень банку в містах і районах України. Для отримання компенсації достатньо пред’явити паспорт. Максимальний розмір гарантованої суми повернення за вкладами фізичних осіб, включаючи проценти, становить 200 тис. грн.

У відділеннях ПриватБанку вкладники банку «Капітал» зможуть отримати свої кошти готівкою. Більшість відділень ПриватБанку обслуговують клієнтів і в суботу. Детальну інформацію про місцезнаходження найближчого відділення ПриватБанку та порядок виплат компенсацій можна отримати, зателефонувавши на номер 3700, або на сайті www.pb.ua

Відшкодування вкладникам банку «Капітал», які з яких-небудь причин не звернуться до відділення ПриватБанку з 4 листопада до 14 грудня 2015 року, будуть здійснюватися за результатами розгляду їхніх індивідуальних письмових звернень на адресу фонду.

Немає коментарів:

Дописати коментар