понеділок, 2 листопада 2015 р.

Зберігати заощадження можна безпечно і прибутково

Херсонська філія ПриватБанку звертає увагу клієнтів на ряд осінніх подій, представлених в кримінальній хроніці МВС України в різних областях. Серед них - заява 77-річної жительки Дніпровського району м. Херсона про те, що невідома, представившись соціальним працівником, під приводом обміну грошей заволоділа її коштами в розмірі 12 тисяч гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

За інформацією прес-служби ГУ МВС України в Харківській області, в будинок 62-річної харків'янки увірвалися троє бандитів. Вони зв'язали пенсіонерку і викрали у неї гроші. Сума вкраденого склала близько двох мільйонів гривень. Також злочинці викрали автомобіль і на ньому втекли з місця події. Пізніше машина була знайдена в іншому кінці міста.

Кожна людина хоче перестрахуватися і зберегти свої гроші - а тримати заощадження вдома під матрацом украй нерозумно та небезпечно. Крім того, удома гроші лежать «мертвим вантажем».

“Якщо у Вас є заощадження, вони повинні працювати на Вас - інакше в чому їх сенс? Ми пропонуємо різноманітні можливості з оформлення та обслуговування депозитних вкладів, - розповідає керуюча ПриватБанку у Херсонській області Олена Бельмега. - Сьогодні оформити депозит можна через мобільний додаток "Мої вклади", сайт банку pb.ua/depozit, інтернет-банк, а також у 76 відділеннях ПриватБанку на Херсонщині".

Зберігати заощадження в ПриватБанку безпечно і прибутково. Ваші взаємини з банком оформлені депозитним договором і додатково захищені державним Фондом гарантування вкладів. Ставка за вкладами допоможе Вам примножити розмір своїх заощаджень і зберегти від знецінення.

Клієнти ПриватБанку можуть не тільки самостійно оформити будь-який депозит, але і порахувати накопичений відсоток від вкладу, скориставшись депозитним калькулятором. Ознайомитися з видами вкладів і процентними ставками можна на сайті ПриватБанку.

Немає коментарів:

Дописати коментар