четвер, 12 листопада 2015 р.

ПриватБанк встановив у Львові перші в Україні паркомати, розраховуватися в яких можна банківськими картками

У Львові з’явилися перші в Україні паркомати, в яких заплатити за парковку можна за допомогою банківських платіжних карток або смартфону. Ці паркомати розроблені ПриватБанком і київською компанією «СЕА Електронікс», вони дозволяють розраховуватися за парковку як звичайною платіжною карткою, так і безконтактно за допомогою технології MasterCard PayPass.


«Тепер власникам банківських карток у разі оплати паркування не потрібно буде шукати готівку. З безконтактними картками оплата триває декілька секунд, – говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Роман Негинський. – Нові паркомати не тільки зручні для розрахунків держателям платіжних карток, але й дають додаткову вигоду для власників паркувального обладнання за рахунок скорочення витрат на інкасацію готівки».



Оплатити парковку можна буде 2 способами: провівши будь-якою банківською карткою по терміналу або ж оплативши безконтактно карткою MasterCard: для цього її потрібно буде просто піднести до термінала. Суму, що відповідає вартості парковки, буде автоматично знято з рахунку без додаткових комісій. Оплату підтвердять звуковий і світловий сигнали.

«Сьогодні Львів – не тільки серце культури, але й центр інновацій в Україні. І ми дуже раді, що знайшли в особі місцевої влади партнера. Це сприяє впровадженню найсучасніших технологій в інфраструктуру міста. Тому не дивно, що саме тут ми запускаємо унікальне для України рішення – паркомати, що приймають безконтактні платежі. Тепер львів’яни зможуть оплачувати парковку значно безпечніше, зручніше та швидше», – зазначає Віра Платонова, генеральний директор представництва MasterCard Europe в Україні.

Немає коментарів:

Дописати коментар