середу, 25 листопада 2015 р.

Херсонці зможуть оформити субсидію через інтернет


Міністерство соціальної політики одним із перших публічно підтримало проект iGov на національному рівні - відтепер на сайті https://igov.org.ua/ можна оформити субсидію просто не встаючи iз-за комп'ютера. Незабаром ця послуга стане доступною херсонцям - багато в чому це залежить від самих жителів області та їх активності.



 
- Сьогодні ми оголошуємо, що ми завершили всі технічні доопрацювання і запускаємо оформлення субсидій через iGov на всю Україну! Раніше ця послуга була доступна тільки в Дніпропетровській області та ще кількох містах,– повідомив ІТ-директор ПриватБанку і координатор iGov Дмитро Дубілет.

Це означає, що херсонці зможуть подавати заявки на субсидії та гарантовано отримають по них офіційну відповідь протягом 1-2 тижнів - але для цього не потрібно відвідувати Прозорих офісів.

- Держава запустила крутий сервіс, не витративши на це жодної копійки з бюджетних або грантових коштів. Сподіваємось, що найближчим часом ми запустимо на всю країну і решту послуг Міністерства соціальної політики, які були раніше доступні онлайн лише в Дніпропетровську, – відзначив Дмитро Дубілет.

Запуск цього проекту – лише початок. Попереду кропітка робота “на місцях”, підготовка до навчання урядовців. Долучитися при цьому може кожен - достатньо зареєструватися на порталі держпослуг і стати волонтером iGov. Це допоможе безлічі сімей, що користуються послугами соціальної допомоги, заощадити час та максимально зручно вирішити найскладніші питання.

Немає коментарів:

Дописати коментар