понеділок, 30 листопада 2015 р.

На Херсонщині відбувся новий випуск БізнесШколи ЮніорБанку

Цього листопада у Херсонській області дипломи випускників отримали 245 студентів БізнесШколи ЮніорБанку - серед них 18 учнів Херсонської гімназії №1 Херсонської міської ради. Усі вони з вересня відвідували безкоштовні заняття, де тренери школи в ігровій формі навчали учнів фінансової грамотності.



На уроках БізнесШколи діти освоювали різновиди пластикових карток, банківську систему, фінанси, а ще дізнавалися про те, що таке гроші, у чому сутність професії банкіра, чому сьогодні настільки важливо бути обізнаним у сфері фінансів навіть дітям шкільного віку.

Студенти школи відвідували екскурсії, проходили квести, вивчали ораторське мистецтво, як здобути авторитет серед однолітків, як правильно розпоряджатись і накопичувати свої заощадження.

- Мені дуже сподобались уроки в БізнесШколі. Для себе я відкрила можливості картки, дізналась, як зберігати і примножувати гроші. Після цієї школи перегляну своє ставлення до фінансів, - розповіла випускниця восьмикласниця Ганна.

Головним інструментом навчання у Школі фінансового успіху є Карта ЮНІОРА.

- Унікальна пластикова Картка ЮНІОРА, що випускається за згодою та під контролем батьків, дає можливість не лише користуватися «дорослими» можливостями та банківськими послугами, але й спілкуватися з однолітками по всьому світі, - говорить говорить керівник напряму ЮніорБанк у Херсоні Ірина Шкрум. - Опісля закінчення курсу всі учні отримують Диплом про навчання в БізнесШколі ЮніорБанку та перспективу працевлаштування в різних структурах банку.

Новий навчальний рік БізнесШкола для дітей відкриває вже у грудні. Досвідчені співробітники банку, що пройшли сертифікацію для проведення тренінгів, готові щотижня проводити заняття із зацікавленими учнями від 7 до 16 років прямо на території школи. У рамках проекту ПриватБанк також підтримує спортивний рух та програми здорового способу життя школярів.    

Освітня програма ЮніорБанк об'єднує 500 000 школярів України та зарубіжжя - серед них 13 000 юніорів Херсонської області. Заняття БізнесШколи проходять не тільки в обласному центрі, а й у інших населенних пунктах. Херсонська гімназія №1 і Херсонський ліцей обласної ради стали піонерами і найактивнішими учасниками програми в нашій області. Цікаві тренінги з призами доступні всім бажаючим школярам!

Немає коментарів:

Дописати коментар