понеділок, 30 листопада 2015 р.

Пластиковими картками можна вільно користуватися за кордоном без попередження банку


Власники карток ПриватБанку можуть використовувати їх для розрахунків за кордоном без додаткового «увімкнення» або повідомлення банку про виїзд за кордон. Як повідомила прес-служба ПриватБанку, будь-яка платіжна картка банку відкрита для оплати товарів і послуг або отримання готівки як усередині країни, так і за кордоном.

«Більшість клієнтів нашого банку, і я в тому числі, уже звикли, збираючись у подорож чи на відпочинок за кордон, не брати із собою готівкової валюти, адже оплачувати покупки картками набагато зручніше та вигідніше, – говорить перший заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. – Для наших пластикових карток відкриті всі кордони, для оплати карткою за кордоном не потрібно жодних додаткових дозволів від банку».

Безпека розрахунків картками ПриватБанку за кордоном гарантована міжнародними платіжними системами та контролюється створеною банком сучасною автоматизованою програмою протидії шахрайству. У разі необхідності додаткового підтвердження платежу за кордоном, співробітники банку зв’яжуться з клієнтом будь-яким зручним для нього способом.

Клієнти ПриватБанку можуть самі налаштовувати рівні безпеки кожної зі своїх карток, установлюючи ліміти на використання картки в Інтернеті або за кордоном у Приват24.

Немає коментарів:

Дописати коментар