вівторок, 5 квітня 2016 р.

Пенсіонери Херсонщини зможуть виграти в акції "Друга пенсія від Приватбанку"


Як повідомляють в прес-службі Херсонського філіалу, ПриватБанк з 1 квітня по 1 серпня 2016 року проводить акцію для всіх громадян України, які отримують пенсію на картку ПриватБанку. Переможці цілий рік будуть отримувати по 2 пенсії.
В акції може взяти участь будь-який громадянин України, який одержує пенсійні виплати від держави за допомогою пенсійної картки ПриватБанку. Для цього необхідно зареєструватися в акції на сайті, через Приват24, банкомат або відправити SMS із текстом 6345/6344/6346 на номер 3777.

Переможці визначаються шляхом розіграшу один раз в два тижні протягом усього періоду дії акції. Призом є виплата другої пенсії протягом 12 місяців. ПриватБанк як організатор акції забезпечує кожного переможця консультаційними послугами та підтримкою.

Пенсійна карта від ПриватБанку - це можливість щомісяця регулярно отримувати пенсію. Стояти в чергах або чекати на листоношу не потрібно - клієнти ПриватБанку можуть отримати свою пенсію в будь-якому відділенні або банкоматі ПриватБанку, а також в банкоматі іншого банку на території України без комісії. На сьогодні мережа Приватбанку в Україні налічує близько 7 300 банкоматів.


ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують 3.2 мільйонів українських пенсіонерів. У Херсонській області свою пенсію ПриватБанку довірили більше 83 тис. пенсіонерів.

Немає коментарів:

Дописати коментар