вівторок, 12 квітня 2016 р.

“Херсонську фортецю” взято: ПриватБанк здійснив генеральне прибирання центральної частини міського парку

9 квітня співробітники і клієнти ПриватБанку відзначили грандіозним національним суботником, в ході якого очистили від сміття найпопулярніші серед городян парки, сквери, набережні та зони відпочинку.

 


 У Херсоні для проведення суботника було визначено кілька локацій - основна ж група банкірів проводила прибирання території парку "Херсонська фортеця” (колишній Комсомольський парк). Центральна алея парку від кіноконцертної зали “Ювілейний” до Льодового катка перетворилася радикально: численна і дружна команда ПриватБанку очистила історичну частину Херсона уздовж старовинних валів від старих гілок, листя та іншого сміття. У підсумку було прибрано територію загальною площею близько 2 гектарів.


  
«Ми запросили зробити чистішим своє місто, район, улюблені місця відпочинку як співробітників банку, так і жителів міста, – говорить Голова Правління ПриватБанку Олександр Дубілет. – Суботник – це чудова традиція, яка щороку знаходить усе більшу підтримку в країні».

У цьому році в суботнику ПриватБанку взяли участь понад 30 тисяч осіб із 1 120 міст України. За підсумками "зеленої" ініціативи банку було прибрано майже 300 тисяч гектарів міських парків і зон відпочинку, вивезено 1200 тонн сміття. Разом із банком суботники провели чимало інших підприємств і компаній, не баждужих до чистоти і стану нашого довкілля.



Немає коментарів:

Дописати коментар