середу, 27 квітня 2016 р.


У святкові дні Херсонська філія ПриватБанку працюватиме в режимі 24/7

Протягом усіх святкових днів клієнти Херсонської філії ПриватБанку можуть отримувати всі необхідні послуги: перекази, платежі, погашення кредитів та інші сервіси - через банкомати і термінали ПриватБанку, адреси яких можна уточнити на сайті privatbank.ua. Без свят, перерв та вихідних працює Інтернет-банк Приват24 і мобільні додатки ПриватБанку, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати і відправити переказ, поповнити депозитний рахунок і здійснити інші операції.

1, 2, 3, 9 травня відділення ПриватБанку в Херсонській області не працюють; з 4 по 6 травня відділення переходять на звичайний режим роботи, з 10 травня всі відділення працюватимуть за стандартним графіком.

Прес-офіс Херсонської філії ПриватБанку нагадує, що бізнес може працювати незалежно від режиму роботи банківських відділень. Цілодобове обслуговування юросіб Приватбанку доступне всім корпоративним клієнтам і підприємцям у будь-якій точці України та світу через систему Інтернет-банкінгу і мобільні додатки. Окрім найбільш популярного в країні онлайн-банку Приват24, отримати доступ до рахунків можна через комплекси Клієнт-Банку з офлайн-доступом і мобільний додаток Приват24 Business для контролю за рахунком та формування платежів. Також у режимі 24/7/365 працює чат «Допомога Онлайн» і служба підтримки 3700, для корпоративних VIP-клієнтів +380929000010.

Довідка
ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 13112 юридичних осіб та приватних підприємців, працює 189 банкоматів, 355 терміналів самообслуговування та 76 відділень. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку pb.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар