вівторок, 19 квітня 2016 р.

Авансування від ПриватБанку допомогло вчасно отримати зарплату майже 4-м тисячам бюджетників Херсонщини


Аби бюджетники отримували зарплату вчасно, ПриватБанк із власних коштів зараховує гроші на зарплатні картки своїх клієнтів. Авансування дозволяє бюджетним організаціям своєчасно виплачувати зарплату своїм працівникам, якщо гроші від держави надходять із запізненням. Для цього ПриватБанк за рахунок власних резервів зараховує кошти на карти клієнтів до надходження грошей від Держказначейства.

Такий крок назустріч клієнтам ПриватБанк робить, розуміючи непросту ситуацію у країні - коли через бюджетний дефіцит державні субвенції на зарплату педагогам, лікарям, правоохоронцям інколи затримуються на півтора-два тижні.

Лише протягом трьох перших місяців 2016 року 11 бюджетних організацій Херсонської області скористалися можливістю авансувати працівників через ПриватБанк. Свою зарплату вчасно отримали 3968 працівників.

“ПриватБанк авансує бюджетників без будь-яких комісій. Це виключно прояв партнерських відносин. Протягом трьох перших місяців 2016 року обсяг авансування ПриватБанком у бюджетні організації склав 7.9 млн гривень. Ми і надалі будемо намагатись підтримувати бюджетників”, - зазначив заступник керівника по роботі з бюджетними організаціями в Херсонській області Володимир Чечоткін.

На сьогодні платіжні картки ПриватБанку для отримання зарплат і соціальної допомоги вже вибрали понад 3 мільйони бюджетників - серед них близько 15 тисяч студентів і 56 тисяч бюджетників Херсонщини. Як зазначає прес-офіс ПриватБанку в Херсоні, банк виплачує заробітну плату працівникам 863 бюджетних організацій області. На карти банку отримують стипендії студенти 33 навчальних закладів різних рівнів акредитації. Аби забезпечити можливість вільного вибору людьми обслуговуючого банку, ПриватБанк розробив спеціальну послугу, що дозволяє бухгалтерам держпідприємств і бюджетних організацій зараховувати зарплату на картки різних банків за допомоги однієї відомості.

Зарплатні пакети для співробітників випускаються і обслуговуються безкоштовно. Найбільш надійний, соціально відповідальний та інноваційний банк в режимі онлайн надає послуги цілодобово і має розгалужену мережу. У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 13112 юридичних осіб та приватних підприємців, працює 189 банкоматів, 355 терміналів самообслуговування і 76 відділень.

Немає коментарів:

Дописати коментар