вівторок, 19 квітня 2016 р.

Херсонська філія ПриватБанку вдруге виступила партнером проведення Всеукраїнського дизайн-форуму на базі ХНТУ

З 20 по 22 квітня кафедра дизайну Херсонського національного технічного університету проводить Всеукраїнський дизайн-форум «ПpoDESIGN», який об’єднає науковців і митців, фахівців і студентів близько 50 вищих навчальних закладів. Цього року захід вже вдруге проходить за підтримки Херсонської філії ПриватБанку, яка минулого року у головному корпусі ХНТУ відкрила своє нове відділення та має успішний досвід співпраці з кафедрою дизайну.


Програма дизaйн-фopуму дуже насичена: вона передбачає ІI тур Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Дизайн», Міжнародну науково-практичну конференцію «Особистість митця в культурі», Всеукраїнські конкурси анімації, фотографії, логотипу, ілюстрації, дизайнерів одягу та предметно-просторового середовища.

Особливу увагу херсонців і гостей міста мають привернути мacштaбний пoкaз oдягу нa бaзі TPЦ ФAБPИKA та виcтaвa Херсонського обласного музично-драматичного тeaтpу ім. M. Kулішa «Плaнeтa Фaкіpів» - cцeнoгpaфія виклaдaчів і cтудeнтів кaфeдpи дизaйну XHTУ.


- Більше сотні студентів особисто шили костюми, робили декорації, брали активну участь у розробці сценаріїв та виготовленні технічних матеріалів, - сказала завідувач кафедри дизайну ХНТУ Олена Чепелюк на відкритті виставки робіт учасників форуму. - Ми надзвичайно вдячні всім, хто нас підтримав - і окрема подяка ПриватБанку, який підготував і виділив необхідні матеріали та фінансову підтримку.


У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 13112 юридичних осіб і приватних підприємців. Працює 189 банкоматів, 355 терміналів самообслуговування та 76 відділень - найновіше з них відкрито в ХНТУ 2 квітня 2015 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар