вівторок, 5 квітня 2016 р.

9 квітня ПриватБанк запрошує жителів Херсонської області приєднатися до «зеленого» суботника



ПриватБанк оголосив про проведення 9 квітня 2016 року традиційного всеукраїнського суботника, в ході якого банкіри, клієнти і партнери банку планують прибрати та озеленити найпопулярніші серед городян парки, сквери, набережні та зони відпочинку.

- "Зелений" суботник - це чудова традиція, яка щороку знаходить все більшу підтримку у більшості жителів нашого міста і області, - каже керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - Не випадково в Херсоні суботник став щорічним загальноміським заходом.

У минулому році в суботнику взяли участь понад 150 000 осіб із 1360 міст України, а також Латвії, Грузії та Португалії. В рамках «зеленої» ініціативи банку було прибрано 500 000 гектарів міських парків і зoн відпочинку, вивезено 1500 тонн сміття.

У Херсоні співробітники ПриватБанку провели прибирання території в Комсомольському парку біля Льодового катка. Тупикова частина парку за кафе "Прем'єр" перетворилася радикально: численна і дружна команда ПриватБанку викосила тут траву, а також зібрала і завантажила на два причепи більше 2,5 тонн сміття.

У «зеленому» суботнику може взяти участь кожен. Для цього достатньо відвідати сайт суботника nasubotnyk.com.ua, звернутися до найближчого відділення ПриватБанку або зателефонувати на номер 3700 і повідомити про своє бажання.

У Херсоні для проведення суботника визначені кілька локацій - вони позначені на інтерактивній карті. Основна ж група банкірів відправиться на прибирання території в парку "Херсонська фортеця” (колишній Комсомольський парк). Забезпечення інвентарем і витратними матеріaлами ПриватБанк бере на себе. Початок суботника 9 квітня о 9:00.

Немає коментарів:

Дописати коментар