четвер, 21 квітня 2016 р.



ПриватБанк запускає безконтактні платежі в торгових автоматах

ПриватБанк спільно з компанією «Сенсорні кіоски» запустив технологію безготівкової оплати банківськими картками покупок в кіосках самообслуговування та торгових автоматах. Як повідомили в банку, нова технологія дозволяє оплачувати покупки як магнітними та чипованими картками, так і безконтактними картками та смартфонами з NFC-чипом.

Функція приймання безготівкових платежів доступна покупцям широкого спектра обладнання компанії «Сенсорні кіоски» – торгових автоматів, розважальних фотокіосків, систем керування мийками самообслуговування, молочних автоматів і платіжних терміналів-касирів. Таким чином, власники платіжних терміналів і вендингових торгових автоматів отримали можливість збільшити свої доходи за рахунок зручного та запитаного типу розрахунків зі своїми клієнтами.

«Усе частіше до нас звертаються клієнти із бажанням впровадити в терміналах самообслуговування оплату картками, і це закономірно, адже в розвинутих країнах це норма, й Україна до цього також іде. Впровадження та популяризація оплати банківськими картками були одним з наших пріоритетних завдань, і разом з ПриватБанком ми з цим впоралися», – говорить Дмитро Федоренко, директор компанії «Сенсорні кіоски».

ПриватБанк почав реалізацію проектів з оплати картками у вендингових апаратах восени 2015 р. Сьогодні вже декілька компаній додали цей функціонал у свої апарати.

«Упевнений, розширення лінійки вендингових апаратів з можливістю оплати банківськими картками – це ще один крок у навчанні держателів карток усюди за всі послуги платити саме платіжною карткою», – говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Роман Негинський. – ПриватБанк перший в Україні почав реалізацію проектів з оплати картками у вендингових апаратах восени минулого року».

Немає коментарів:

Дописати коментар