вівторок, 26 квітня 2016 р.

Майже половина вкладників Херсонської області довірила свої заощадження ПриватБанку

Не секрет, що в нинішній нестабільній ситуації банківську систему України накрила нова хвиля недовіри. Це має свої підстави: про свою неплатоспроможність вже заявили близько двох десятків банків.

Найголовнішим фактором при виборі банку для розміщення депозиту є його надійність.
Заснований у 1992 році, комерційний банк ПриватБанк є лідером банківського ринку країни. За даними дослідження GFK Ukraine, у четвертому кварталі 2015 року ПриватБанк вважають основним банком 40,2% клієнтів – фізичних осіб - це більше, ніж у наступних двадцяти восьми банків разом узятих. Серед корпоративних клієнтів цей показник становить 28,4%.

Згідно з міжнародними рейтингами, ПриватБанк входить до двадцятки найбільших банків Європи. А якщо говорити про Херсонську область, то із загальної кількості заощаджень, які населення Херсонської області довіряє банкам, на сьогоднішній день більше 30% знаходяться в ПриватБанку. При цьому з усіх вкладників області, які оформили депозити в 2015 році, 44% вкладників довірили свої заощадження саме ПриватБанку.

- Популярність наших депозитних програм зумовлена їхньою зручністю для кожного клієнта, - говорить керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - Враховуючи високі відсоткові ставки, вони не лише врятують кошти наших клієнтів від інфляції, але й значно їх примножать. Депозитний калькулятор, який ми пропонуємо нашим клієнтам, чітко розрахує суми, відсотки та прибутки. У нас усе прозоро і доступно.

ПриватБанк розробив велику кількість депозитних програм, серед яких кожен може знайти оптимальне рішення - депозит можна відкрити на різні терміни під 21% річних у гривнях та 10% річних у доларах і євро. ПриватБанк пропонує розміщувати депозити online, що дає можливість самостійно відкривати депозитні рахунки в Приват24, миттєво розміщувати гроші без відвідування банку, дистанційно поповнювати або знімати гроші з депозитного рахунку, контролювати в режимі реального часу залишки на депозитному рахунку та спостерігати, як стабільно зростають доходи на процентному рахунку.


ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 14,9 млн індивідуальних клієнтів, 627 000 корпоративних клієнтів. Активи ПриватБанку за підсумками першого кварталу 2015 року становлять 248 млрд грн, обсяг розміщених на рахунках у банку коштів клієнтів – 172,24 млрд грн. У регіональній мережі банку працює 2 560 відділень, 7 253 банкомати, 12 042 термінали самообслуговування.

Немає коментарів:

Дописати коментар