четвер, 3 травня 2018 р.

Херсонська філія ПриватБанку та ЮніорБанк стали партнерами Міжнародної мережі MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

Наприкінці квітня 2018 року до Центрального офісу ПриватБанку в Херсоні завітала група юніорів із Каховки та Нової Каховки. Усі вони - вихованці міжнародної освітньої мережі MINIBOSS BUSINESS SCHOOL, яка нещодавно стала партнером ЮніорБанку.



Стартом для дружби та співпраці майбутніх партнерів виступив Форум дитячих стартапів, який пройшов у Каховці 31 березня. На ньому молодша та середня ліги MINIBOSS BUSINESS SCHOOL представляли свої проекти: “Чисте місто” (підземні баки для сміття), Soapy Fun (дитяче мило з іграшкою для мотивації миття рук) тощо. Унікальність проектів оцінювало журі - представники влади, бізнесу і зокрема керівник відділення ПриватБанку “Светлово-2” Ольга Ржанова.

“Ми були надзвичайно вражені тими знаннями і навичками, які продемонстрували діти лише після одного року навчання у школі, - зазначила Ольга Ржанова. - А головне в їх проектах - це винахідливість, креативність та нестандартність. Ми не могли не запропонувати таким талановитим дітям та їх наставникам розширити можливості здобуття знань завдяки ЮніорБанку”.



MINIBOSS BUSINESS SCHOOL - це міжнародна освітня мережа 21 століття, що впроваджує новітні технології навчання дітей і підлітків теорії і практиці бізнесу через призму всебічного розвитку особистості.

Вихованці Каховської та Новокаховської філій MINIBOSS BUSINESS SCHOOL отримали Картки Юніора, побували на екскурсії у відділенні банку і взяли участь в бізнес-квесті "Загублені в банку". Попереду на них очікують цікаві заняття Бізнес-Школи від менеджерів ПриватБанку, а також участь у різноманітних конкурсах та акціях, організованих ЮніорБанком.

Кращі випускники мають змогу позмагатися за звання “Фінансовий геній”, виграти чудові подарунки, а в майбутньому приєднатися до родини ПриватБанку.

Соціальна програма фінансової грамотності для школярів ЮніорБанк діє з 2009 року. Сьогодні програма працює в Україні і Латвії, об'єднуючи понад 500 тисяч школярів - серед них 13 000 юніорів Херсонської області. Щоб стати учасником програми, достатньо зателефонувати за номером 3700 або подати заявку онлайн.


1 коментар:

  1. Я настільки вдячний Elegantloanfirm за те, що ви допомогли мені отримати кредит у розмірі 600 000,00 доларів США за допомогою кредитного працівника Расса Гаррі, що я вам вічно вдячний. Моє життя перевернулося, мої фінанси влаштувалися, я зараз володію бізнесом, який я використовую для піклування про потреби моїх сімей. Я так вам вдячний, містере Русс, і Бог вас благословить. Ви можете зв’язатися з ними за фінансовою допомогою електронною поштою: Elegantloanfirm@hotmail.com для отримання фінансової допомоги.

    ВідповістиВидалити