пʼятницю, 15 липня 2016 р.

З початку року ПриватБанком затримані 24 шахраї, які намагалися оформити кредити за підробленими документами


З початку 2016 року у відділеннях ПриватБанку затримано 24 шахраїв, які намагалися оформити кредити за підробленими документами. Як повідомили в Службі безпеки банку, затримані намагалися оформити кредитні картки за чужими підробленими паспортами, але підробки були оперативно виявлені співробітниками банку. Шахраїв передано міліції, за фактами шахрайства відкрито кримінальні провадження.

«Усі наші співробітники проходять спеціальний інструктаж щодо виявлення підроблених документів. Якщо співробітник запідозрив клієнта в шахрайстві, про це відразу ж дізнається Служба безпеки, яка приходить на допомогу, – говорить керівник Служби безпеки ПриватБанку Станіслав Крижановський. – З кожним роком ми констатуємо зменшення спроб оформлення кредитів за підробленими документами. Більшість потенційних шахраїв уже зрозуміли, що йти в банк з підробленими документами – найшвидший спосіб потрапити за ґрати».

Як повідомили в банку, активно залучаються до відповідальності й шахраї, яким вдалося отримати кредит за підробленими паспортами в період «кредитного буму» початку 2000-х років. Їхні фото розміщено на сторінці «Впізнай обличчя – отримай гроші» в соціальних мережах. За інформацію про реальні ім’я, прізвище та місцезнаходження розшукуваного банк гарантує виплату в сумі до 5 тис. грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар