суботу, 16 липня 2016 р.

На Херсонщині програма мікрофінансування для малого бізнесу проходить успішно

На початку квітня ПриватБанк запустив принципово новий для України сервіс «Кредити українському бізнесу». У рамках проекту «КУБ» підприємці отримали можливість залучати кошти для розвитку власного малого бізнесу, при цьому вкладати гроші у виробництво може будь-який житель України.

Унікальним для України бізнес-сервісом відразу активно зацікавилися жителі Херсонщини. “КУБ” від ПриватБанку вже допоміг трьом херсонським бізнесменам на загальну суму 199 тис. грн. Два проекти чекають на інвестиції - це корсунський магазин “Крамниця” та генічеський магазин “Гермес”.




Першою представницею Херсонщини, яка отримала фінансування за допомоги сервісу мікрокредитування «КУБ», стала скадовський приватний підприємець Оксана Лебедєва. Наступним в області успішним учасником проекту стало підприємство «Автоагроексперт-Південь», яке отримало в кредит 89 000 грн.

Команда херсонських користувачів сервісу “КУБ” постійно збільшується. Сьогодні серед них і магазин “Кооператор” із Нововоронцовки: його власниця Анастасія Кандибал звернулася до програми “КУБ”, щоб отримати додаткові кошти для розвитку бізнесу.

50 тисяч “народних коштів” були зібрані досить швидко - і сьогодні у центрі Нововоронцовки вже будується літній майданчик, аби покупці мали можливість затишно та приємно відпочити на свіжому повітрі.







- Будівництво майданчика буде заверешене вже в липні, - інформує нововоронцовський підприємець Анастасія Кандибал. - Цій події по-справжньому раді жителі нашого селища - і зокрема залучені до її реалізації співробітники та будівельники, які отримали можливість заробити для своїх родин такі потрібні додаткові кошти. Дякуємо ПриватБанку і особливо начальнику Нововоронцовського відділення Ірині Волченській!


Головною метою проекту “КУБ” є допомога підприємцям України - аби дати малому бізнесу і населенню можливість отримувати кредити швидко та прозоро. Таке рішення має сприяти розвитку малого бізнесу і самозайнятості в Україні, пожвавленню ринку, економіки та збільшенню кількості робочих місць. Сьогодні кожен громадянин України може зробити свій внесок у досягнення цієї мети. Приєднуйтесь до проекту “КУБ”, побудуймо разом процвітаючу країну!

Немає коментарів:

Дописати коментар