середу, 27 липня 2016 р.

ПриватБанк просить херсонців бути обачними та застерігає від нового виду шахрайства


Використовуючи бренди потужних фінансових установ, невідомі розсилають користувачам Інтернету вірусні листи про наявність відкритого кредиту на ім'я отримувача електронного листа.



Регіональний прес-офіс Херсонської філії ПриватБанку застерігає жителів області від нового виду шахрайства. Користувачі Інтернету отримують електронний лист, у якому йдеться про взятий кредит та наявність заборгованості по ньому. Також у листах іде мова про судовий розгляд і відповідні документи, які додані до тексту листа. При переході за посиланням існує висока загроза отримання вірусу на персональний комп'ютер отримувача.  Відтак у разі отримання такого листа не слід відкривати вкладені документи - натомість варто сповістити банк про розсилку.

- Ні в якому разі не переходьте за посиланнями у листах-вірусах, - застерігає керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - Зателефонуйте в банк за номером 3700, зверніться до найближчого відділення ПриватБанку та проясніть ситуацію. В останній час листи отримали навіть громадяни, які не мають жодного відкритого рахунку в банку. Листи надходять від імені різних українських банків, занепокоєні користувачі переходять за посиланням - і в наслідок цього отримують вірус на свій комп'ютер.

Будьте пильні та обачні! Не давайте шахраям жодного шансу ввести вас в оману!

Немає коментарів:

Дописати коментар