середу, 13 липня 2016 р.

Херсонці можуть не турбуватися про свої цінні речі та документи під час літніх відпусток


Вирушаючи у відпустку або відрядження, під час отримання чи відправки великого переказу, розірвання депозитів, при проведенні фінансових операцій багато херсонців постають перед питанням, де краще зберігати цінні речі і документи. Мудра відповідь на це питання є важливою сьогодні для кожної людини.

Насправді варіантів може бути дуже багато, але надійністю та гарантіями можуть похвалитися далеко не всі альтернативні способи і місця зберігання.

Грунтовно вирішити всі подібні питання і сумніви може банківська сейфова скринька, яка гарантує збереження ваших цінних речей.
Як повідомляє прес-служба ПриватБанку, в Херсоні сейфи існують вже більше 15 років. За цей час послугами банківського сейфа скористалися сотні вдячних клієнтів.

- Дуже важливо знати, що твої цінні речі знаходяться під захистом, - розповідає Віталій Хантимеров, заступник керівника відділення з обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів. - Окрім гарантій безпеки, ПриватБанк також пропонує багато різноманітних варіантів і рішень розміщення цінних речей у банківських сейфах.

У Херсоні депозитарій працює в Центральному відділенні ПриватБанку на пр. Ушакова, 43. Тут на умовах повної конфіденційності клієнти можуть зберігати цінні папери, документи, коштовності і гроші. Скриньки надійно захищені і знаходяться в спеціально обладнаному приміщенні, яке проходить сертифікацію і відповідає вимогам технічного стану та організації охорони приміщень банків України. Кожна скринька обладнана унікальним замком і відкривається за допомоги двох ключів, один з яких знаходиться у клієнта, а другий - у банку.

Вартість оренди сейфової скриньки невисока і залежить від її розмірів та терміну оренди. Подробиці можна дізнатися на офіційному сайті банку.

Немає коментарів:

Дописати коментар