четвер, 14 липня 2016 р.

ПриватБанк увійшов у топ-25 найбільших банків Центральної та Східної Європи

ПриватБанк у 2016 році зберіг провідні позиції в рейтингу найбільших банків Центральної та Східної Європи, який щороку публікує британський журнал The Banker.

Як повідомляє The Banker у своєму липневому випуску, у 2016 році ПриватБанк став єдиним українським банком у рейтингу й посів 16 позицію у топ-25 найбільших банків Центральної та Східної Європи.

Незважаючи на складні економічні умови, консолідований прибуток ПриватБанку за підсумками 2015 року збільшився на 11,4% і становить 275 млн грн. Згідно зі звітністю, підготовленою за міжнародними стандартами та підтвердженою однією з провідних світових аудиторських компаній PWC, капітал банківської групи ПриватБанку за підсумками 2015 року становить 29,045 млрд грн, активи – 247,934 млрд грн.

«У поточній ситуації в Україні такий результат свідчить про стійку бізнес-модель, – сказав Олександр Мірчев, економіст з міжнародної економіки та президент (CEO) Krull Corp, консалтингової компанії з питань макроекономіки у Вашингтоні. – На цій стадії для бізнесу важливо демонструвати прозорість, при цьому комбінуючи свої ініціативи з позитивним результатом».

ПриватБанк є лідером українського ринку. За даними дослідження ринку банківських послуг для фізичних осіб, проведеного компанією GFK Ukraine у четвертому кварталі 2015 року, послугами ПриватБанку користуються 48,4% клієтів банків, а для кожного третього українця (39,3% опитаних) ПриватБанк є основним банком. Частка корпоративних клієнтів, які користуються послугами ПриватБанку, становить 42,6%.


Немає коментарів:

Дописати коментар