четвер, 14 липня 2016 р.

Херсонська філія ПриватБанку доставляє карти пенсіонерам додому за будь-яких погодних умов

Більше 86 тисяч пенсіонерів Херсонської області довірили свою пенсію ПриватБанку. У банку введена унікальна соціальна програма, що враховує усі потреби цієї категорії клієнтів. У 2013 році банк представив новий безкоштовний сервіс - доставка пенсійної карти додому. Тільки за 2 останні роки послугою скористалися понад 700 пенсіонерів області.


“Послуга є особливо актуальною влітку, коли спекотні погодні умови не дозволяють людям похилого віку виходити з дому, - розповідає Юлія Бикова, керівник напрямку соціальних програм у Херсонській філії ПриватБанку. - Замовити доставку карти може родич пенсіонера у відділенні банку або сам клієнт за телефоном 3700. Співробітник банку зв’яжеться з клієнтом і доставить карту у зручний для нього час”.

ПриватБанк безкоштовно випускає та обслуговує пенсійні карти, що дозволяють їх власникам отримувати і витрачати пенсію у зручний час, не чекаючи листоноші або черги біля каси відділення. Опісля надходження пенсії на карту чи зняття коштів банк відправляє на мобільний телефон SMS-повідомлення.

Знімати готівку з карти можна в будь-якому зі 189 банкоматів області. Здійснювати платежі: оплату комунальних послуг, поповнення кредитних карт, перевод коштів з карти на карту - можна в будь-якому терміналі самообслуговування, яких на Херсонщині сьогодні більше 355.

Пенсіонери мають можливість отримувати знижки та бонуси у мережі партнерів банку “Бонус Плюс” під час розрахунку картою у торгових точках та аптеках. Без комісії можна зняти кошти готівкою не тільки в банкоматах ПриватБанку, але й у інших українських банках. Кожний пенсіонер може здійснювати комунальні платежі безпосередньо з карти, не сплачуючи комісію.

Особливо приємним для пенсіонерів є те, що вони можуть брати участь у спеціальній програмі, за якою отримають 10% річних на залишок власних коштів на карті.

Прес-офіс Херсонської філії ПриватБанку нагадує, що до 1 серпня 2016 року триває акція “Друга пенсiя вiд ПриватБанку” - її переможці будуть цілий рік отримувати по 2 пенсії. Отримуйте пенсію в ПриватБанку та беріть участь у розіграші!

ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують 3.2 мільйонів українських пенсіонерів. У Херсонській області свою пенсію ПриватБанку довірили більше 86 тис. пенсіонерів.

Немає коментарів:

Дописати коментар