четвер, 28 липня 2016 р.

У банкоматах Херсонської філії ПриватБанку можна знімати готівку з карток іноземних банків


Якщо до Вас приїхали гості з картками зарубіжних банків або Ви особисто маєте таку карту і не знаєте, де зняти готівку - допоможе ПриватБанк. У банкоматах Херсонської філії Приватбанку можна знімати кошти з карток міжнародних платіжних систем будь-яких іноземних банків.

На Херсонщині для таких послуг доступно 188 банкоматів ПриватБанку, в яких при знятті грошей відбуватиметься автоматична конвертація у гривню. Клієнту на екрані банкомату буде вказано і курс для конвертації, і сума комісії банку чи платіжної системи. Тобто він самостійно має змогу обрати саме ті умови, які його влаштують.

Дізнатись місцезнаходження найближчого банкомату можна на карті Приватбанку privatbank.ua. Для зручності пошуку потрібної інформації іноземцями на сайті ПриватБанку можна обрати англомовну версію.

Наразі по всій Україні ПриватБанк нараховує понад 7 322 банкомати - отож, більше не потрібно хвилюватись, де обміняти валюту чи зняти готівку.

Окрім того, нагадуємо, що власники карток ПриватБанку для валютно-обмінних операцій можуть користуватися терміналами самообслуговування (ТСО) ПриватБанку. В 360 ТСО на Херсонщині банк купує іноземну валюту в клієнта, а гривні зараховуються на картку ПриватБанку клієнта.

Немає коментарів:

Дописати коментар