четвер, 14 липня 2016 р.


На новому паркувальному майданчику в аеропорту Бориспіль відтепер можна розрахуватися безконтактно – з ПриватБанком та MasterCard
Компанія MasterCard у партнерстві з аеропортом Бориспіль обладнала новий автоматизований паркінг біля термінала D паркоматом, що приймає безготівкові платежі, зокрема безконтактні банківські картки MasterCard®. Еквайрером платежів став ПриватБанк.
Користувачі паркінгу під час в’їзду на майданчик отримують картку для обліку часу, що дає змогу самостійно перевіряти тривалість паркування в паркоматі або безпосередньо на стійках виїзду. У разі перевищення 20-хвилинного ліміту гості аеропорту можуть зручно та швидко оплатити послуги в паркоматі, що приймає платіжні картки. Безготівкова оплата паркування відбувається у два прості кроки: спочатку до термінала на паркоматі потрібно доторкнутися спеціальною карткою із зафіксованим часом перебування, після цього можна скористатися банківською карткою (магнітною або чипованою), вставивши її в зчитувач для карток на панелі паркомата, або піднести безконтактну платіжну картку до зчитувача. З банківського рахунку без жодних комісій буде автоматично знято суму, що відповідає вартості паркування. Після здійснення оплати клієнту надаються додаткові 10 хвилин для виїзду з паркінгу.
«Ми продовжуємо наближати майбутнє України без готівки та будувати зручну інфраструктуру безконтактних платежів там, де це особливо необхідно – у транспортній сфері. Тут технології швидких розрахунків допомагають запобігти чергам та зробити подорожі більш комфортними. Завдяки опції швидких, зручних та безпечних безконтактних платежів з MasterCard під час оплати паркування в аеропорту Бориспіль українці та іноземні гості більше не витрачатимуть час на черги та пошук дрібної готівки», – відзначила Віра Платонова, генеральний директор представництва MasterCard Europe в Україні, Молдові, Грузії, Туркменістані, Таджикистані, Киргизстані та Узбекистані.
«ПриватБанк радий брати участь у проекті та готовий і в майбутньому підтримувати подібні проекти в Україні. Простота та доступність оплати за допомогою платіжної картки в зоні парковок зробить цей бізнес більш технологічним. Упевнений, за сучасними технологіями оплати та обслуговування майбутнє України», – сказав Роман Негинський, заступник Голови Правління банку, керівник Бізнесу з роботи з торговельними підприємствами ПриватБанку.
Нова паркувальна зона (D1) площею 2 209 м2  розрахована на короткотривале перебування 46 автомобілів, зокрема 6 місць призначено для беозплатного користування особами з обмеженими фізичними можливостями. Завдяки близькому розміщенню до термінала D та безкоштовним 20 хвилинам паркування водії можуть швидко та комфортно забрати чи висадити пасажирів, не створюючи заторів біля термінала чи на проїзній частині дороги.



Про MasterCard
MasterCard (NYSE: MA, www.mastercard.com) – це міжнародна компанія, що спеціалізується на платіжних рішеннях і технологіях. Компанія керує найшвидшою у світі платіжною мережею, що об'єднує споживачів, фінансові установи, торговельні підприємства, державні організації та представників приватного сектора в понад 210 країнах і територіях. Продукти та рішення MasterCard роблять щоденну комерційну діяльність, таку, як купівлі, подорожі, ведення бізнесу та керування фінансами, більш простою, безпечною та ефективною для кожного. Слідкуйте за нами в соціальній мережі Твіттер @MasterCardNews, беріть участь в обговореннях на Cashless Pioneers Blog та підписуйтесь на свіжі новини на Engagement Bureau.

Про ПриватБанк
ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Фінансова установа на сьогодні обслуговує понад 16 млн індивідуальних клієнтів, 655 тис. рахунків корпоративних клієнтів. У регіональній мережі банку працює понад 2 350 філій і відділень та 19 900 банкоматів і терміналів самообслуговування.

Немає коментарів:

Дописати коментар