пʼятницю, 15 липня 2016 р.

ПриватБанк міняє гаджети на мрії


ПриватБанк підбив підсумки чергового етапу акції «ПриватБанк дарує мрію!», у якій клієнти послуги накопичення «Скарбничка» можуть отримати сучасні гаджети в обмін на свої мрії.

Як повідомили в банку, за підсумками червневого етапу розіграшу сучасний планшет їде в Смілу, два смартфони порадують переможців акції в Житомирі та Сумах, а електронну книгу та мобільну підзарядку отримають клієнти банку в Марганці та Кривому Розі.

Щоб взяти участь в акції, потрібно підключити послугу «Скарбничка», установити ціль накопичення та зареєструватися на спеціальній сторінці акції http://mria.pb.ua. Акція ПриватБанку триватиме до кінця серпня. Щомісяця випадковим чином будуть визначатися 5 переможців, які отримають цінні подарунки від ПриватБанку.

Підключити послугу накопичення «Скарбничка» можна будь-яким зручним способом: на сайті www.kopi.pb.ua, через мобільний додаток «Скарбничка», в Інтернет-банку Приват24, через термінал самообслуговування або банкомат ПриватБанку, у відділенні банку, зателефонувавши на номер 3700.

У «Скарбничці» є корисна функція – можна зазначати ціль накопичення та керувати нею. Банк у свою чергу буде надсилати клієнтам цікаві пропозиції зі знижками та персональними бонусами від партнерів саме для зазначеної цілі. Клієнти завжди можуть змінити свою мету або поставити нову.

Немає коментарів:

Дописати коментар