четвер, 18 серпня 2016 р.

ПриватБанк здійснив мрії ще п’яти українців

ПриватБанк підвів підсумки чергового етапу акції «ПриватБанк дарує мрію!», яка проводиться з 1 травня по 31 серпня для клієнтів, що користуються зручною послугою накопичення "Скарбничка". 

У липні головний приз – планшет GALAXY – виграла 25-річна жителька Івано-Франківська Ольга Заболотна. Дівчина каже, що довго не могла повірити у свою удачу, адже ніколи нічого не вигравала. Навіть коли подзвонили з банку й привітали з виграшем, все одно сумнівалася.


«Після дзвінка почала моніторити сторінку акції й остаточно повірила, тільки коли побачила своє прізвище на сайті. А про акцію дізналася в Інтернеті, потім ще й лист надійшов. Оскільки мрія вже була – мені дуже потрібен для роботи планшет (я навіть гроші почала на нього збирати), то вирішила взяти участь і швидко зареєструвалася», – поділилася Ольга.
Також у липні переможцями стали відразу два жителі Києва: Руслан Юрченко виграв сумку-органайзер для свого автомобіля, а Денис Заноздрій – смартфон Samsung GT-19152 Galaxy Mega.


«Клієнтом банку став, щоб отримувати стипендію, – повідомив Денис. – Коли побачив інформацію про акцію, зареєструвався, але не думав, що можу щось виграти та забув. Тому, коли зателефонували та повідомили про виграш, шалено зрадів. Давно мріяв про смартфон, і тепер ця мрія здійснилася з ПриватБанком».

Ще один смартфон поїхав до Кіровограда до нової господині Неллі Мосешвілі, а зарядний пристрій на 5 000 ампер вирушив у Дніпро до Володимира Лисенка.

Усього за підсумками трьох етапів розіграшу 15 жителів України отримали свої призи: планшети, смартфони, електронну книгу та підзарядки для мобільних.

ПриватБанку нагадує, що до кінця серпня ще є шанс узяти участь в акції та виграти цінний приз. Учасником може стати будь-який клієнт банку, який користується послугою накопичення «Скарбничка». Підключити її можна будь-яким зручним способом: на сайті kopi.pb.ua, через мобільний додаток «Скарбничка», в Інтернет-банку Приват24, через термінал самообслуговування або банкомат ПриватБанку, у відділенні банку або за телефоном 3700. Потім встановити мету накопичення (для цього необхідно перейти за посиланням «Установити фінансову мету» в меню «Скарбнички», заповнити поля та зберегти), а також зареєструватися на спеціальній сторінці акції mria.pb.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар