пʼятницю, 19 серпня 2016 р.

У День Незалежності України Херсонська філія ПриватБанку працюватиме в режимі 24/7



Як повідомляє прес-офіс Херсонської філії ПриватБанку, 22 серпня всі відділення в Херсоні працюватимуть за своїм стандартним графіком; 24 серпня у відділеннях вихідний день; з 25 серпня відділення переходять на звичайний режим роботи.
Завдяки інноваційним сервісам віддаленого доступу протягом серпневих свят херсонці можуть отримати більшість банківських послуг без відвідин банку.

- Для здійснення будь-якої банківської операції ми надали нашим клієнтам усі можливості для того, щоб вони у вихідні та святкові дні могли відпочивати і не їздити до відділень, - говорить керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - Удома за телефоном 3700 або через Приват24, у терміналах самообслуговування можна цілодобово здійснювати близько 90% усіх банківських операцій.

Без свят, перерв і вихідних працює Інтернет-банк Приват24 і мобільні додатки, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати і відправити переказ, поповнити депозитний рахунок та здійснити інші операції.  Корпоративні клієнти ПриватБанку, в тому числі державні підприємства, можуть розпоряджатися коштами на своїх рахунках у режимі 24/7 у будь-якій точці України та світу як через персональних банкірів, так і за допомоги онлайн банку Приват24.

У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 13112 юридичних осіб та приватних підприємців, працює 188 банкоматів, 360 терміналів самообслуговування та 76 відділень. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку pb.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар