вівторок, 30 серпня 2016 р.

ПриватБанк в обличчях

  Валерій Біскін

ПриватБанк завжди відкритий усьому новому - і тому наша команда наважилася стати ще більш відкритою! Сьогодні ми висловлюємо щире бажання краще познайомитися з вами і розпочинаємо публікацію матеріалів нової рубрики “ПриватБанк в обличчях”.

Персональна інформація
Валерій Ілліч Біскін, менеджер з обслуговування корпоративних клієнтів Херсонської філії ПриватБанку.
Дата прийому на роботу - 20 жовтня 2015 року.


Сьогодні
Кожний робочий день Валерія Біскіна розпочинається з установки бути корисним, відповідальним та гнучким. З понеділка по п’ятницю рівно о 8:30 він умикає свій комп’ютер у Центральному відділенні ПриватБанку Херсона, усміхається і разом з двома іншими колегами обслуговує юридичних осіб - представників малого та середнього бізнесу. Справ протягом дня стачає: консультації надаються не тільки у банку, але й під час зустрічей. Можливість відкриття рахунків, зарплатні проекти, депозити, мобільний додаток “Приват24 для бізнесу” тощо є предметом обговорення як з існуючими партнерами, так і з потенційними клієнтами.
Учора
Валерій Біскін протягом багатьох років займався східними єдиноборствами. Він є кандидатом у майстри спорту з кікбоксингу, багаторазовим переможцем чемпіонатів України та призером чемпіонату Європи 2006 року. Закінчив хіміко-біологічний клас Херсонської гімназії №20, поступив до Херсонського національного технічного університету, продовжив навчання у Харківському національному економічному університеті. У 2014 році був мобілізований, пройшов “учебку” у Кіровограді (57 моторизована бригада військової частини - польова пошта В4533). У антитерористичній операції брав участь у складі саперного підрозділу.


Відверто
Кіт Умка, дружина Юлія і мати сержанта Біскіна не знали, що він знаходиться на першій лінії оборони і його основне завдання полягає в мінуванні та деактивації снарядів. У 16 років Валерій залишився без батька - він знав, наскільки боляче навіть думати про втрату близьких і говорив рідним, що він просто знаходиться в “учебці” у Кіровограді. Першою про реальний стан подій дізналася кохана Юлія, яка під час телефонної розмови випадково почула звуки несподіваних обстрілів.

Мотивація
Опісля повернення додому у серпні 2015 року Валерій відчув нестримне бажання проактивної мирної діяльності. Дізнався про вакансію за фахом у Херсонській філії ПриватБанку, подав резюме, успішно пройшов співбесіду та стажування. Він був зарахований до штату вже у жовтні - і перед ним відкрилася перспектива змістовної та водночас креативної самореалізації у колективі однодумців, які насправді є дуже корисними для громади. Однією з головних особливостей роботи в ПриватБанку є можливість кожного дня вчитися новому і ділитися інноваціями з іншими. Серед окремих майбутніх планів менеджера з обслуговування корпоративних клієнтів Херсонської філії ПриватБанку - амбітні ідеї щодо створення нових робочих місць під час реалізації Національної програми розвитку малого бізнесу «Країна підприємців». Цей проект обов’язково буде успішним на Херсонщині, області великих можливостей та батьківщині інвестиційного форуму “Таврійські горизонти” - але це вже зовсім інша, нова майбутня історія...

1 коментар:

  1. Очень хороший парень Валера...кредитов набрал и не отдаёт.Каждый раз новая сказка и ложь...так держать валера!

    ВідповістиВидалити