пʼятницю, 12 серпня 2016 р.

Першовереснева підготовка: поради від Херсонської філії ПриватБанку

 
005.png8683087.png
 
За вікном серпень - місяць, коли для багатьох херсонців одним із найбільш важливих питань є підготовка до школи. Дехто з батьків подбав про накопичення коштів заздалегідь і зібрав необхідну суму за допомоги сервісу ПриватБанку "Скарбничка" - це яскраво підтверджує мудрість народної приказки “Готуй сани влітку, а воза взимку”. Але є й інше добре відоме прислів’я - “Копійка гривню береже”. Херсонська філія ПриватБанку пропонує батькам дізнатися, як можна зекономити на витратах під час підготовки дітей до школи.
 
Порівняти ціни, знайти найцікавіші пропозиції, оформити та оплатити замовлення можна не виходячи з дому - здійснюючи безпечні купівлі в «Магазині» ПриватБанку. У ньому швидко та зручно купують будь-який товар через Інтернет - при цьому консультанти ПриватБанку допомагають зробити замовлення, оплатити його та без проблем отримати товар. Особисті консультації з цих питань Вам нададуть у херсонському «Магазині», що знаходиться у Центральному відділенні на пр. Ушакова, 43.
 
Херсонська філія ПриватБанку радить своїм клієнтам не платити зайвих комісій. Оплачуйте покупки карткою, а не готівкою. Це набагато зручніше та вигідніше, ніж знімати готівку, тому що Ви не платите ніяких комісій! До того ж у ПриватБанку є чудова програма «Бонус Плюс». Розраховуючись карткою в магазинах – партнерах програми - а в Херсоні їх сьогодні 385, - Ви будете отримувати бонуси за кожну покупку. Зокрема, магазини “Тралі-валі”, “Бейбібум” та “Учбова книга” вже повідомили регіональному прес-офісу ПриватБанку про старт продажів різноманітних шкільних товарів - від канцелярського приладдя до одягу.
 
Можливість отримати високу якість за менші гроші надає сервіс “Оплата частинами” - він дозволяє розбити основну суму покупки на декілька платежів, тим самим оберігаючи від значних одноразових витрат і "розрахункових” стресів. Сьогодні на Херсонщині у такий спосіб можна розрахуватися більше ніж у 1000 торгових точок.
Кожна з цих торгІвельних точок на касі та вхідній зоні має спеціальні розпізнавальні наліпки, що вказують на можливість сплати товару частинами.
У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів,
13112 юридичних осіб та приватних підприємців - серед них близько 400 шкіл області і майже 20 000 працівників освіти регіону. Херсонська філія ПриватБанку надає постійну підтримку навчальним закладам, педагогам та їх вихованцям. У Херсоні на карту ПриватБанку отримують зарплату понад 4300 педагогів, які працюють у 144 навчальних закладах.

Немає коментарів:

Дописати коментар