понеділок, 1 серпня 2016 р.

Херсонська філія ПриватБанку вітає інкасаторів з професійним святом

1 серпня в Україні відзначається професійне свято інкасаторів - людей, від яких багато в чому залежить надійність і безпека грошових коштів і матеріальних цінностей. У цей день 77 років тому була створена служба інкасації при Держбанку СРСР.

Від першого дня роботи Херсонської філії ПриватБанку, відкритої 8 жовтня 1996 року, інкасаторська служба відіграє надзвичайно важливу роль - протягом десятків років сюди приходять працювати винятково відповідальні, мужні та чесні люди. Серед них традиційно чимало колишніх людей у погонах. Сьогодні у лавах херсонських інкасаторів ПриватБанку двоє чоловіків, які демобілізувалися із зони АТО. Це водії-інкасатори Артем Кириченко та Віталій Онищенко.

Віталій Онищенко закінчив Новомиколаївську середню школу Іванівського району, поступив на біолого-технологічний факультет Херсонського державного аграрного університету. Відразу з початком першої хвилі мобілізації пройшов “учебку” у Чорнобаївці і потрапив до Краматорська. Під час служби у зоні АТО перебував у різних місцях - зокрема, йому довелося пройти котел під Іловайськом. За особисту мужність, героїзм, проявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, старший солдат Віталій Онищенко нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.

IMG_6104.JPG
Віталій Онищенко на зустрічі в Херсонському державному аграрному університеті


Віталій Онищенко повернувся додому наприкінці березня і дізнався про можливість роботи у найбільшому банку країни. Подав відповідні документи і 15 квітня 2016 року був зарахований до служби інкасації Херсонської філії ПриватБанку. Тут він познайомився з дружним колективом, який виконує непрості, але дуже відповідальні завдання.

- Мені довелося пройти чимало випробувань, а тепер на мирній землі я хочу спробувати себе у новій якості, пізнати нову професію і нову команду, - говорить водій-інкасатор Віталій Онищенко. - Поки що все подобається і вдається, ПриватБанк дарує дуже важливе відчуття стабільності - хоча ця робота під силу не кожному. Насправіді касети з грошима не такі легкі, бронежилет важить 5-7 кілограмів, а ще доводиться переживати і за себе, і за колектив, і за виконання завдання.

- Ми щиро вітаємо інкасаторів із професійним святом і запрошуємо на роботу чоловіків у віці до 45 років, в тому числі бійців, що демобілізувалися із зони АТО, - говорить керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - Освіта не є визначальним фактором - головне бажання працювати. Тим більше, що цільовий дохід наших інкасаторів вище, ніж середня зарплата по регіону.

Робота позмінна. Графік стандартний - 5 робочих днів і 2 вихідних. Претенденти, які пройшли відбір, будуть офіційно працевлаштовані і отримають повний соціальний пакет: регулярну виплату зарплати (3 рази на місяць), щорічну відпустку, оплату лікарняного, участь у програмі недержавного пенсійного фонду.

З питань працевлаштування можна звертатися до центрального офісу Херсонської філії ПриватБанку за адресою м. Херсон, пр. Ушакова, 43, каб. 406 (4-й поверх). Подробиці надає заступник керівника напрямку “Інкасація” Григорій Білик за тел. 092 311 06 14.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів,
13112 юридичних осіб та приватних підприємців, працює 188 банкоматів, 360 терміналів самообслуговування і 76 відділень. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку pb.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар