четвер, 18 серпня 2016 р.

Херсонці можуть оформити поліс ОСЦПВ онлайн і заощадити 50 грн на доставці у зручне для них місце

Усі херсонці, що мають авто, знають про необхідність страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів. Варіантів купівлі цих полісів існує чимало - але вдумливе порівняння аргументовано приводить до висновку, що найнижчу ціну та вигідні умови пропонує ПриватБанк.



Поліс ОСЦПВ (обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності) - це обов'язковий вид страхування. По ньому страхується відповідальність власника (водія) транспортного засобу. Поліс ОСЦПВ захищає кошти водія від незапланованих витрат в результаті ДТП, яке настало з його вини.

За відсутність страхового поліса ОСЦПВ передбачений штраф, який становить від 425 до 850 грн - поліс ОСЦПВ коштує набагато дешевше. Але найголовніше - при відсутності поліса ОСЦПВ водієві доведеться за свій рахунок відшкодовувати збиток потерпілим.

- Вартість поліса залежить від типу транспортного засобу, об'єму двигуна, місця реєстрації авто та сфери його використання, - говорить керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - Окремі категорії громадян мають пільги при оформленні поліса - відповідно до ст. 13 Закону України “Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів”.

Розрахувати вартість поліса можна просто на сайті ПриватБанку або в Приват24. Оформити поліс ОСЦПВ херсонці можуть онлайн - і при цьому заощадити 50 грн на доставці у зручне для них місце. Існують також інші варіанти придбання поліса: у ТСО або безпосередньо у відділенні. Окрім зручного та швидкого оформлення, серед переваг обслуговування в ПриватБанку - оплата з картки будь-якого банку, безкоштовна доставка, SMILE Assistance та відсутність потреби виклику ДАІ при збитку до 25000 грн.

Тільки у липні херсонці придбали 95 полiсiв ОСЦПВ, загалом з початку року - 597. У цілому по Україні у липні за полісами ОСЦПВ були проведені виплати:

    СК Кредо на суму 922 тис. грн, середня виплатa 15,5 тис. грн;
    CК СГ "ТАС" на суму 5,5 млн грн, середня виплата 12 тис. грн.

Додаткову інформацію про поліси ОСЦПВ та інші види страхування від партнерів ПриватБанку можна знайти на офіційному сайті privatbank.ua та в Приват24.

Немає коментарів:

Дописати коментар