вівторок, 2 серпня 2016 р.

Відтепер херсонці можуть отримати довідку для оформлення субсидії онлайн в Приват24


ПриватБанк продовжує впроваджувати інноваційні сервіси для своїх клієнтів. Відтепер херсонцям - клієнтам ПриватБанку не потрібно нікуди йти для отримання довідки до державних органів щодо отримання субсидії. Довідку можна замовити та роздрукувати не виходячи з дому у власному Інтернет-банку Приват24.

За допомоги цього сервісу можна двома кліками отримати необхідну інформацію про банківські операції за будь-який період для внесення в довідку, а також виписки про доходи та витрати за рахунками, відкритими в банку.

- Наші клієнти - найбільша цінність, і тому ми завжди прагнемо зробити сервіси ПриватБанку максимально простими, зручними та корисними, – говорить керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - На даний момент практично всі довідки, виписки, заяви та квитанції наші клієнти можуть замовити і отримати в лічені хвилини просто на дивані у власній вітальні. Ми проаналізували популярні запити населення, побачили неабиякий попит на довідки для надання субсидій - і ось замовлення цієї довідки вже доступне в Приват24!


Довідка містить інформацію про залишки на рахунках, нараховані відсотки на залишок по картках/депозитах і про сплачені відсотки за кредит для надання субсидії.

Інформацію для заповнення довідки про надання субсидії можна легко знайти в Приват24 (меню «Усі послуги» > «Послуги» > «Сервіс довідок» > «Створити довідку»).

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів,
13112 юридичних осіб та приватних підприємців, працює 188 банкоматів, 360 терміналів самообслуговування і 76 відділень. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку pb.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар