пʼятницю, 12 серпня 2016 р.

ПриватБанк закликає херсонців швидше здійснювати свої мрії

Усі ми любимо мріяти і хочемо, щоб наші мрії обов’язково здійснювалися. Для цього необхідне їх правильне формулювання, позитивний настрій, навіть дотримання певних правил  і максимальне використання можливостей реалізації наших бажань.

1 травня 2016 року ПриватБанк розпочав акцію “ПриватБанк дарує мрію!”. Найбільш надійний, соціально відповідальний та інноваційний банк запропонував кожному своєму клієнту використати унікальну можливість здійнсити свою мрію.

13600287_1197533813600477_6718936963608383165_n.png

Щомісячно проходить розіграш призів, мрію-переможницю обирають випадковим визначенням. Уже визначено 15 переможців перших трьох місяців акції - по 5 щасливчиків у травні, червні та липні. Серед них по два жителі Кривого Рога і Києва, представники Івано-Франківська, Марганця, Вінниці, Сум, Яремче та інших міст України.

Переможцям акції «ПриватБанк дарує мрію» вдалося намріяти собі планшети, смартфони та інші корисні гаджети. Вони переконливо підтвердили істинність простого медичного факту: мріяти не шкідливо, шкідливо не мріяти! Саме тому ПриватБанк закликає херсонців поспішити до здійснення своїх мрій і встигнути долучитися до акції, яка триватиме до 31 серпня.

Для участі в акції треба просто підключити послугу “Скарбничка”, дати назву своєї мрії (зазначити мету накопичення) та зареєструватися в акції. Якщо ж у Вас уже є така послуга і вона має назву Вашої найзаповітнішої мрії, варто лише зареєструватися в акції.















"Скарбничка” — це дуже зручний сервіс, що дозволяє клієнтам ПриватБанку легко та непомітно накопичити кошти: відкладаючи гроші з кожного надходження на картку; відкладаючи гроші з кожної витрати з картки; округлюючи витрати до 1 або 10 грн (решта на “Скарбничку”); регулярним переказом фіксованої суми раз на місяць.

Підключити послугу накопичення «Скарбничка» можна будь-яким зручним способом: на сайті kopi.pb.ua, через мобільний додаток «Скарбничка», в Інтернет-банку Приват24, через термінал самообслуговування або банкомат ПриватБанку, у відділенні банку, зателефонувавши на номер 3700.

У «Скарбничці» є корисна функція – можна зазначати ціль накопичення та керувати нею. Банк у свою чергу буде надсилати клієнтам цікаві пропозиції зі знижками та персональними бонусами від партнерів саме для зазначеної цілі. Клієнти завжди можуть змінити свою мету або поставити нову.

З початку 2016 року до унікальної послуги від ПриватБанку “Скарбничка” долучилися майже 70 тисяч жителів Херсонської області, при цьому більше 20% з них використовують мобільний додаток. Загальна кількість коштів, які херсонці зберігають на “Скарбничці” цього року, становить понад 10 млн грн - у 2015-му їх було значно менше (близько 7 млн грн).

Реєструйтеся в акції від ПриватБанку, не пропустіть можливість здійснення Вашої мрії!


Немає коментарів:

Дописати коментар