середу, 10 серпня 2016 р.



23 підприємці Херсонщини отримали фінансування на розвиток бізнесу за підтримки сервісу «КУБ» від ПриватБанку

Власники магазинів і кафе, підприємств сфери послуг та фермерських господарств - загалом 23 приватні підприємці та малі підприємства Херсонщини уже скористалися сервісом ПриватБанку “КУБ” і отримали фінансову підтримку на розвиток свого бізнесу.

Карта.png
Новий унікальний  сервіс “КУБ” від ПриватБанку пропонує українцям інвестувати кошти у вітчизняний бізнес та надає можливість малим підприємствам і дрібним підприємцям отримати надійне та стабільне джерело фінансування, а також створити нові робочі місця.

На електронному майданчику “КУБ” виставляються заявки на отримання фінансування до 300 тис. грн, причому в заявці можна не тільки представити бізнес і плани його розвитку, але й запропонувати додаткові бонуси та знижки для майбутніх інвесторів. Заявка буде активна протягом двох тижнів – якщо проект збере потрібну суму, вона буде перерахована власнику підприємства як платна позика. Буквально наступного дня після того, як сума інвестицій буде зібрана в повному об’ємі, підприємець отримує кошти на свій картковий рахунок.

Першою представницею Херсонщини, яка отримала фінансування за допомоги сервісу мікрокредитування «КУБ», стала скадовський приватний підприємець Оксана Лебедєва. Наступними в області успішними учасниками проекту стали підприємство «Автоагроексперт-Південь», яке отримало в кредит 89 000 грн, та магазин “Кооператор” із Нововоронцовки (50 000 грн).

Серед 23 підприємців Херсонської області, що розширили бізнес завдяки “КУБу”, - Ельміра Мухітдінівна Сефля з Генічеська та Олександр Ілліч Колеснік із Корсунки. Зовсім нещодавно кожен з них отримав у кредит по 50 000 грн.




 
- Я займаюся бізнесом з 2001 року, спеціалізуюся на оптово-роздрібній торгівлі цукерками та солодощами, - говорить власниця генічеського магазину “Гермес” Ельміра Сефля. - Буду відкривати нові торгівельні точки у районному центрі та на Арабатській Стрілці. Це допоможе збільшити прибуток, знайти нових клієнтів і створити нові робочі місця - завдяки ПриватБанку. Дякую йому за таку можливість!
 

 
- Обслуговуюся в Новокаховському відділенні ПриватБанку більше 2 років, - зазначає корсунський підприємець Олександр Колеснік. - Відчув у собі сили та наснагу рухатися далі, розвивати свій бізнес і звернувся до фахівців банку за порадою щодо можливої допомоги від інвесторів. Уважно ознайомився з умовами та відгуками про “КУБ” і зрозумів: це саме те, що треба! Кредит отримав навдивовижу швидко - ражду всім підприємцям скористатися цим сервісом.
 
Сьогодні в Україні розгортається перша загальнонаціональна програма розвитку малого бізнесу «Країна підприємців», що допоможе всім охочим почати свою справу, а підприємцям залучати доступні мікрокредити та користуватися безкоштовними консультаціями та допомогою спеціалістів.

Національна програма розвитку малого бізнесу «Країна підприємців», яку запускає ПриватБанк, дозволить у найближчі роки створити понад мільйон нових робочих місць і підняти українську економіку.
 
Завдяки новим можливостям, що відкриває сервіс підтримки малого бізнесу «КУБ», велика кількість тих, хто через зміни в економіці не може знайти роботу в традиційних галузях, зможуть створити власний бізнес і гідно забезпечувати себе та родину.

На даний момент підтримку знайшли вже 1235 проектів - за допомоги першої в Україні платформи народного кредитування малого бізнесу вони були профінансовані на загальну суму 130 699 160 грн. Щоб стати учасником національної програми «Країна підприємців», достатньо зареєструватися на сайті програми kub.pb.ua.

1 коментар:

  1. Я настільки вдячна Elegantloanfirm за те, що допомогла мені отримати кредит у розмірі 600 000,00 доларів США за допомогою кредитного працівника Расса Гаррі, що я вам вічно вдячний. моє життя перевернулося, мої фінанси влаштувалися, я зараз є власною справою, яку я використовую для піклування про потреби моїх сімей. Я настільки вдячний вам, містер Русс, і Бог вас благословить. Ви можете зв’язатися з ними за фінансовою допомогою електронною поштою: Elegantloanfirm@hotmail.com для отримання фінансової допомоги.

    ВідповістиВидалити