пʼятницю, 16 січня 2015 р.

Херсонські підприємці отримали можливість поповнювати до 10 000 банківських карток лише одним переказом

ПриватБанк запропонував підприємцям нову та надзвичайну зручну послугу  “Реєстрові поповнення”. Уже сьогодні херсонські підприємці можуть поповнювати до 10 000 банківських карток лише одним переказом.
Користуючись послугою “Реєстрові поповнення”, клієнти ПриватБанку можуть зробити поповнення декількох карт або рахунків, коли немає часу створювати кілька однотипних платежів. Досить мати список карток або рахунків, які необхідно поповнити, і знати суму поповнення.

“Спілкуючись із нашими клієнтами, ми дізнаємося про їх потреби, орієнтуємося на них і створюємо нові пропозиції та програми”, - розповідає директор Херсонської філії ПриватБанку Олена Бельмега.

Реєстрові платежі дозволяють економити час та зусилля. Вже немає необхідності створювати однотипні платежі, рахунки та картки поповнюються практично миттєво. Послуга  розширює можливості підприємців, які можуть вказувати призначення платежу для кожної картки або рахунку та користуватись повним архівом створених раніше реєстрів, навіть з можливістю їх експорту та  імпорту списків карток і рахунків у форматі XLS (Excel). Завдяки цьому сервісу можна економити на витратах - ПриватБанк встановив стандартні тарифи за поповнення карток і рахунків та не встановлював жодних додаткових комісій.

“Користуватись послугою “Реєстрові платежі”  можуть як  юридичні, так і фізичні особи, - додає Олена Бельмега. - Ця пропозиція дуже слушна та зручна у випадку виплат дивідендів, паїв, оплати за будь-яку виконану роботу тощо. Адже ці виплати можна робити готівкою, яку слід вносити через касу відділення або термінал самообслуговування, за реєстром на всі карти одним платежем і лише за кодом створеного реєстру”.

Здійснювати реєстрові поповненя дуже легко,  швидко  та зручно, користуючись спеціальною формою на сайті чи через Приват24 для бізнесу.

Немає коментарів:

Дописати коментар