вівторок, 20 січня 2015 р.

Херсонська філія ПриватБанку пропонує оплачувати навчання за кордоном через SWIFT-платежі

Сьогодні дуже популярними способами перерахування грошей за кордон є міжнародні системи грошових переказів Вестерн Юніон, MoneyGram, Юністрім - але у ряді випадків набагато зручніше використовувати систему SWIFT (Свіфт). Грошові перекази через цю систему набагато дешевші і зручніші для оплати за навчання, медичне обслуговування, бронювання номерів у готелях. Використовують такі перекази і для оплати участі в різних конференціях або для перерахування грошей на рахунок родичів, які перебувають за кордоном.
Ця інформація є особливо актуальною для тих херсонців, які відправляють своїх дітей на навчання за кордон і шукають зручні способи його оплати.

- ПриватБанк пропонує найнижчі тарифи на SWIFT-платежі: 0,5% від суми платежу + 12 доларів США в гривневому еквіваленті за курсом НБУ, – пояснює заступник керівника Бізнесу платежів Херсонської філії ПриватБанку Віктор Ніжурін. - Наприклад, якщо відправляти 1000 доларів, то тарифи великих систем грошових переказів будуть 45 - 50 доларів, а переказ тієї ж суми через систему SWIFT можна буде здійснити за 17 доларів.

Платіж на суму до 15 000 грн (в еквіваленті) можна відправити, маючи лише реквізити одержувача (навчального закладу). Щоб здійснити платіж на суму понад 15 000 грн (в еквіваленті), знадобиться оригінал рахунку від навчального закладу (інвойс), оформлений українською або російською мовою. Якщо інвойс оформлено іншою мовою, потрібен нотаріально завірений переклад. Клієнтам, які ніколи не обслуговувалися в ПриватБанку, треба мати із собою паспорт. Постійним клієнтам – картку ПриватБанку.

За умови наявності в клієнта необхідної валюти кошти буде надіслано одержувачу протягом 30 хвилин. В іншому випадку банку знадобиться час на купівлю необхідної суми валюти. Зазвичай це триває не більше трьох банківських днів.

- Працівники ПриватБанку завжди допоможуть клієнту навигідніше здійснити оплату SWIFT-платежем, – додає Віктор Ніжурін. – А також навчають самостійно робити подібні платежі в Інтернет-банку Приват24 без відвідування відділень банку.
З будь-яких питань щодо SWIFT-платежів звертайтеся на номер клієнтської підтримки +38 (092) 900 00 04 (з 9:00 до 21:00) або пишіть на e-mail: swift@privatbank.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар