пʼятницю, 30 січня 2015 р.

Оплата послуг платіжними картками дозволяє херсонцям збільшити прибуток на 28,6%

ПриватБанк установив на Херсонщині 2836 POS-терміналів – програмно-технічних пристроїв для приймання оплати пластиковими картками. Для розрахунку в магазинах, кав’ярнях та клубах зовсім не обов’язково мати із собою готівку. Розраховуючись карткою, можна отримувати чималі бонуси.

“Кількість тих, хто розраховується безготівковим способом, щодня зростає, – розповідає керівник напрямку Еквайринг Віталій Горкавчук. – Наявність POS-терміналів дозволяє обслуговувати клієнтів якісно та швидко. Завдяки еквайрингу обіг торгової точки збільшується, а ймовірність шахрайства покупця (фальшиві купюри) та персоналу зменшується”.

З еквайрингом від ПриватБанку власники торгових точок отримують безліч додаткових сервісів: безкоштовні виписки в електронному вигляді, навчання персоналу роботі з обладнанням, ремонт або заміна обладнання в разі поломки, рекламні матеріали для брендування торгових точок, витратні матеріали для POS-терміналів тощо. Оплата послуг платіжними картками дає можливість збільшити прибуток на 28,6%. Підключення до послуги безкоштовне.

ПриватБанк – найбільший банк в Україні. На сьогоднішній день у Херсонській області установлено 2836 POS-терміналів, працюють 75 відділень ПриватБанку, 188 банкоматів та 361 термінал самообслуговування. Основним пріоритетом банкоматної та термінальної мережі на 2015 рік є оновлення парку АТМ/ТСО.

Немає коментарів:

Дописати коментар