понеділок, 12 січня 2015 р.

Херсонська школа №16 отримала винагороду за участь у проекті “Золотий Пензлик” від ЮніорБанку

У дні новорічних та різдвяних свят представники ПриватБанку завітали до Херсонської загальноосвітної школи №16, аби вручити її колективу премію за успішну участь у художньому проекті “Золотий Пензлик” від ЮніорБанку.

Херсонська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №16 єдина в Україні, яка об’єднує вивчення  мов трьох національних меншин: польської, грецької та німецької. На її базі діють три громадські організації - товариства національних меншин - та проходить чимало заходів, присвячених культурним традиціям різних народів. Саме тому більшість учнівських малюнків для проекту “Золотий Пензлик” об’єднала терпимість та повага до чужого способу життя, звичаїв і вірувань - а це є незаперечною умовою стабільності та єдності громади.


 - Наша школа із вивченням мов національних меншин у Херсоні є прикладом терпимості і толерантності, - говорить директор ЗОШ №16 Людмила Шалаєва. - Ми щиро вдячні Херсонській філії ПриватБанку і особисто її директору Олені Бельмезі за підтримку нашого колективу, його сподвижницької діяльності та творчих здобутків.


Художню Премію серед учнів і шкіл "Золотий Пензлик" започатковано у вересні 2010 року за підтримки Школи фінансового успіху від ЮніорБанку. Тільки минулого навчального року на адресу Національного конкурсу “Краса та розум України”, що проходить у рамках проекту, надійшло 19737 малюнків - із них 2439 робіт із Херсонської області.


У вересні 2014 року Художня Премія серед учнів і шкіл "Золотий Пензлик" змінила свій формат конкурсу малюнків - тепер проект об'єднує низку культурно-мистецьких, творчих, оздоровчих і спортивних акцій та заходів. На їх активних учасників очікують індивідуальні гранти, цінні призи, подарунки та допомога у вступі до профільних професійних і вищих навчальних закладів. Слідкуйте за новинами і долучайтеся!

Немає коментарів:

Дописати коментар